MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Hőkezelés hatása különböző őrleménykeverékekből készült száraztészta minták beltartalmi értékeire

Szabó, Zsófia Bernadett (2020) Hőkezelés hatása különböző őrleménykeverékekből készült száraztészta minták beltartalmi értékeire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szabo_Zsofia_Bernadett.pdf] Szöveg
Szabo_Zsofia_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (5MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ426456; Szentendre; Bibliogr.: p.57-61.; Gb. tanszéki jel; Tésztaipari technológia; Száraztészták; Gluténmentes száraztészták; Csicseriborsó; Quinoa; Konjac; Táplálkozási érték;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 10 Nov 2023 10:55
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2153
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése