Szabó, Zsófia Bernadett (2020) Hőkezelés hatása különböző őrleménykeverékekből készült száraztészta minták beltartalmi értékeire. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szabo_Zsofia_Bernadett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szabo_Zsofia_Bernadett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (5MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ426456; Szentendre; Bibliogr.: p.57-61.; Gb. tanszéki jel; Tésztaipari technológia; Száraztészták; Gluténmentes száraztészták; Csicseriborsó; Quinoa; Konjac; Táplálkozási érték; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 10:55 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2153 |