Kovalcsik, György (2020) Hozzáadott cukor nélküli málnaszörp fejlesztése és fogyasztói preferencia vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kovalcsik_Gyorgy_Janos.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kovalcsik_Gyorgy_Janos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ425590; Budapest; Bibliogr.: p. [52-56].; Kot. tanszéki jel; Málnaszörp; Üdítőitalipari technológia; Édesítőszerek; Cukormentes termék; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 09:51 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kókai, Zoltán - - Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2148 |