MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Hozzáadott cukor nélküli málnaszörp fejlesztése és fogyasztói preferencia vizsgálata

Kovalcsik, György (2020) Hozzáadott cukor nélküli málnaszörp fejlesztése és fogyasztói preferencia vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kovalcsik_Gyorgy_Janos.pdf] Szöveg
Kovalcsik_Gyorgy_Janos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ425590; Budapest; Bibliogr.: p. [52-56].; Kot. tanszéki jel; Málnaszörp; Üdítőitalipari technológia; Édesítőszerek; Cukormentes termék; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 10 Nov 2023 09:51
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kókai, Zoltán
-
-
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2148
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése