Kovalcsik, György (2020) Hozzáadott cukor nélküli málnaszörp fejlesztése és fogyasztói preferencia vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegKovalcsik_Gyorgy_Janos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ425590; Budapest; Bibliogr.: p. [52-56].; Kot. tanszéki jel; Málnaszörp; Üdítőitalipari technológia; Édesítőszerek; Cukormentes termék; Érzékszervi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 09:51 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kókai, Zoltán - - Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2148 |


