Perity, Brigitta (2018) Hosszan eltartható, kenhető gyümölcskrém termékfejlesztése hőkezelés és nagy hidrosztatikai nyomáskezelés alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Perity_Brigitta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Perity_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390685; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [44-47].; Ht. tanszéki jel; Gyümölcskrém; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Almakrém; Kivi; Tárolási idő; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 09:42 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hitka, Géza - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2143 |