Fazekas, Beáta (2019) Homoktövis (Hippophae rhamnoides L.) törköly szárításának optimalizálása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegFazekas_Beata_FB.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ398182; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p.[40-42.]; Kot. tanszéki jel; Homoktövis törköly; Italtechnológia; Liofilezés; Vákuumszárítás; Szárítás-technológia; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2019 |
| Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 15:27 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pálócziné Furulyás, Diána - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2131 |


