Fazekas, Beáta (2019) Homoktövis (Hippophae rhamnoides L.) törköly szárításának optimalizálása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Fazekas_Beata_FB.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Fazekas_Beata_FB.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ398182; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p.[40-42.]; Kot. tanszéki jel; Homoktövis törköly; Italtechnológia; Liofilezés; Vákuumszárítás; Szárítás-technológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 15:27 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pálócziné Furulyás, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2131 |