MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Homoktövis (Hippophae rhamnoides L.) antioxidáns kapacitásának és antibakteriális hatásának, valamint érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata

Angyal, Viola Zsuzsanna (2018) Homoktövis (Hippophae rhamnoides L.) antioxidáns kapacitásának és antibakteriális hatásának, valamint érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Angyal_Viola_Zsuzsanna.pdf] Szöveg
Angyal_Viola_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389771; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 45-48.; Ké. tanszéki jel; ÁÉ. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Homoktövis; Antioxidáns kapacitás; Antimikrobás hatás; Instant italok; Tea; Homoktövis lé; Mikrobiológiai vizsgálat; Analitikai vizsgálatok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 06 Nov 2023 15:28
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stefanovitsné Bányai, Éva
-
-
Konzulens
Kovács, Mónika
-
-
Konzulens
Kókai, Zoltán
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2125
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése