Angyal, Viola Zsuzsanna (2018) Homoktövis (Hippophae rhamnoides L.) antioxidáns kapacitásának és antibakteriális hatásának, valamint érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Angyal_Viola_Zsuzsanna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Angyal_Viola_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389771; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 45-48.; Ké. tanszéki jel; ÁÉ. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Homoktövis; Antioxidáns kapacitás; Antimikrobás hatás; Instant italok; Tea; Homoktövis lé; Mikrobiológiai vizsgálat; Analitikai vizsgálatok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 15:28 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stefanovitsné Bányai, Éva - - Konzulens Kovács, Mónika - - Konzulens Kókai, Zoltán - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2125 |