Peczenová, Noémi (2014) Hogyan lett biotermék az alakor sör? Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegPeczenova_Noemi.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ371286; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39-41.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Alakor; Biosör; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2014 |
| Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 09:33 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2115 |


