MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Hogyan lett biotermék az alakor sör?

Peczenová, Noémi (2014) Hogyan lett biotermék az alakor sör? Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Peczenova_Noemi.pdf] Szöveg
Peczenova_Noemi.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371286; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39-41.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Alakor; Biosör;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 10 Nov 2023 09:33
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2115
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése