MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Hogyan lehet jelen a csokoládé az inzulinrezisztensek életében?

Brándisz, Edit (2019) Hogyan lehet jelen a csokoládé az inzulinrezisztensek életében? Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Brandisz_Edit.pdf] Szöveg
Brandisz_Edit.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391689; Budapest; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 48-50.; Inzulinrezisztencia; Szénhidrát-anyagcsere; Csokoládé; Táplálkozás-élettan; Kakaó; Cukormentes termék; Fruktóz;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 10 Nov 2023 09:30
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2114
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése