Brándisz, Edit (2019) Hogyan lehet jelen a csokoládé az inzulinrezisztensek életében? Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Brandisz_Edit.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Brandisz_Edit.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391689; Budapest; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 48-50.; Inzulinrezisztencia; Szénhidrát-anyagcsere; Csokoládé; Táplálkozás-élettan; Kakaó; Cukormentes termék; Fruktóz; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 09:30 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2114 |