MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Hízott máj eltarthatósági idejének növelése kíméletes technológiák alkalmazásával

Zollai, Viktória (2015) Hízott máj eltarthatósági idejének növelése kíméletes technológiák alkalmazásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Zollai_Viktoria.pdf] Szöveg
Zollai_Viktoria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369773; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: 61-63.; Ht. tanszéki jel; Hízott libamáj; Húsipari technológia; Eltarthatóság; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Hőkezelt élelmiszeripari termékek;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 10 Nov 2023 10:31
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Friedrich, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2111
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése