Zollai, Viktória (2015) Hízott máj eltarthatósági idejének növelése kíméletes technológiák alkalmazásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Zollai_Viktoria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Zollai_Viktoria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369773; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: 61-63.; Ht. tanszéki jel; Hízott libamáj; Húsipari technológia; Eltarthatóság; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Hőkezelt élelmiszeripari termékek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 10:31 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2111 |