MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Hidrokolloidokkal dúsított pizzalap vizsgálata

Veszter, Sára (2018) Hidrokolloidokkal dúsított pizzalap vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Veszter_Sara.pdf] Szöveg
Veszter_Sara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390496; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 36-37.; Gb. tanszéki jel; Tésztaipari technológia; Pizza; Hidrokolloidok; Szentjánoskenyérfa; Inulin; Xantán; Fagyasztott élelmiszerek; Eltarthatóság; Élelmiszerminőség; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 10 Nov 2023 09:22
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kóczánné Manninger, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2105
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése