Veszter, Sára (2018) Hidrokolloidokkal dúsított pizzalap vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Veszter_Sara.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Veszter_Sara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390496; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 36-37.; Gb. tanszéki jel; Tésztaipari technológia; Pizza; Hidrokolloidok; Szentjánoskenyérfa; Inulin; Xantán; Fagyasztott élelmiszerek; Eltarthatóság; Élelmiszerminőség; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 09:22 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kóczánné Manninger, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2105 |