Bányász, Laura (2018) Hidrokolloidokkal dúsított gluténmentes száraztészta alapvető vizsgálatai és érzékszervi bírálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Hozzáférési nyilatkozat hiányában a dolgozat nem elérhető |
Kulcsszavak: | ENTZ390339; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 51-55.; Gb. tanszéki jel; Áf. tanszéki jel; Tésztaipari technológia; Gluténmentes száraztészták; Kölesliszt; Hidrokolloidok; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 09:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - Konzulens Sipos, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2104 |