Kocsis, Bálint (2016) Adalékanyagok mennyiségének csökkentési lehetőségei nagy hidrosztatikus nyomással. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kocsis_Balint.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kocsis_Balint.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381927; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 37-39.; Ht. tanszéki jel; Élelmiszer-adalékanyagok; Algakivonat; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Burgonyakeményítő; Viszkozitás mérés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 08:32 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/194 |