Kis, Andrea (2011) Acetilezéssel módosított keményítők vizsgálata és alkalmazásának lehetőségei salátaöntetekben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kis_Andrea.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kis_Andrea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332058; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 55.; Sör. tanszéki jel; Keményítők; Viszkozitás; Érzékszervi vizsgálat; Salátaöntet; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2011 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 08:32 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/188 |