MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Acetilezéssel módosított keményítők vizsgálata és alkalmazásának lehetőségei salátaöntetekben

Kis, Andrea (2011) Acetilezéssel módosított keményítők vizsgálata és alkalmazásának lehetőségei salátaöntetekben. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kis_Andrea.pdf] Szöveg
Kis_Andrea.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332058; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 55.; Sör. tanszéki jel; Keményítők; Viszkozitás; Érzékszervi vizsgálat; Salátaöntet;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2011
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 08:32
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/188
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése