Góczán, Bálint (2018) Acerola készítmények, mint antioxidánsok használata zöldségkonzervek esetén. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2023.04.19) |
| Kulcsszavak: | ENTZ411833; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 47-56.; Kot. tanszéki jel; Konzervtechnológia; Zöldségkonzervek; Vörös bab; Csemegekukorica konzerv; Élelmiszer-adalékanyagok; Acerola; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 08:31 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/187 |


