Forgács, Klára (2019) Gyógy- és festőnövények felhasználási lehetőségei a cukrászatban : Egészséges alternatíva a szintetikus színezőanyagok kiváltására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegForgacs_Klara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ392460; Budapest; Gyógynövényismerő- és felhasználó szakember szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 41-44.; Z/Gyógyn. tanszéki jel; Festőnövények; Természetes színezékek; Élelmiszer-színezék; Csalán; Fekete bodza; Kökény; Pipacs; Homoktövis; Körömvirág; Sáfrányos szeklice; Gyermekláncfű; Cukrásztermékek; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2019 |
| Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 10:19 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Gosztola, Beáta - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1867 |


