MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A gyermekeknek szánt élelmiszerek cukor- és adalékanyag-tartalma, avagy hogyan boldoguljunk az ízek fogságában a minél egészségesebb életmód kialakítása érdekében

Tornyi-Molnár, Alexandra (2018) A gyermekeknek szánt élelmiszerek cukor- és adalékanyag-tartalma, avagy hogyan boldoguljunk az ízek fogságában a minél egészségesebb életmód kialakítása érdekében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Tornyi_Molnar_Alexandra.pdf] Szöveg
Tornyi_Molnar_Alexandra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ388898; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Élelmiszer-kereskedelem szakirány; Bibliogr.: p. [33-35].; Élip. tanszéki jel; Cukortartalom; Cukorfogyasztás; Gyermekétkeztetés; Élelmiszer-adalékanyagok; Színezékek; Ízjavítás; Édesítőszerek; Kérdőíves vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 06 Nov 2023 10:10
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szendrő, Éva
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1864
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése