MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A Gönci kajszibarackból készült cefre és párlat összetevőinek vizsgálata eltérő savazási módszer mellett

Varga, Adrián (2020) A Gönci kajszibarackból készült cefre és párlat összetevőinek vizsgálata eltérő savazási módszer mellett. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Varga_Adrian_EPBMOK.pdf] Szöveg
Varga_Adrian_EPBMOK.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ412683; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 60.; Sör. tanszéki jel; Kajszibarack cefre; Barackpálinka; Cefrézés; HPLC rendszer; Szerves savak; Savtartalom; Gázkromatográfia; Érzékszervi vizsgálat; Tejsavbaktériumok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 06 Nov 2023 09:46
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1847
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése