MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Gluténmentes piskóta termékfejlesztése

Héjjas, Kata Zsuzsanna (2018) Gluténmentes piskóta termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Hejjas_Kata_Zsuzsanna.pdf] Szöveg
Hejjas_Kata_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (955kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389513; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy stakirány; Bibliogr.: p. 38-39.; Gb. tanszéki jel; Gluténmentes élelmiszerek; Piskóta; Tésztaipari technológia; Kukoricaliszt; Rizsliszt; Búzaliszt; Gabonapehely; Szerkezetvizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 06 Nov 2023 09:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1829
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése