MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Gluténmentes kovászos kenyerek vizsgálata

Domoszlai, Patrícia (2019) Gluténmentes kovászos kenyerek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Domoszlai_Patricia_UK-1.pdf] Szöveg
Domoszlai_Patricia_UK-1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ397985; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 49-53.; Gb. tanszéki jel; Kenyérgyártás; Kovászos technológia; Gluténmentes élelmiszerek; Hajdina liszt; Rizsliszt; Lisztkeverék; Állományvizsgálat; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 06 Nov 2023 09:16
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1828
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése