Domoszlai, Patrícia (2019) Gluténmentes kovászos kenyerek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Domoszlai_Patricia_UK-1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Domoszlai_Patricia_UK-1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397985; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 49-53.; Gb. tanszéki jel; Kenyérgyártás; Kovászos technológia; Gluténmentes élelmiszerek; Hajdina liszt; Rizsliszt; Lisztkeverék; Állományvizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 09:16 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1828 |