Szabó, Veronika Rita (2020) Gluténmentes keksz minták antioxidáns kapacitásának növelése ehető virágszirom kivonatokkal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegSzabo_Veronika_Rita_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (5MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ430353; Budapest; Bibliogr.: fol 43-44.; Gb. tanszéki jel; Kekszgyártás; Gluténmentes élelmiszerek; Ehető virágok; Zabkeksz; Beltartalmi vizsgálat; Antioxidánsok; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 09:16 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1827 |


