MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Gluténmentes keksz minták antioxidáns kapacitásának növelése ehető virágszirom kivonatokkal

Szabó, Veronika Rita (2020) Gluténmentes keksz minták antioxidáns kapacitásának növelése ehető virágszirom kivonatokkal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szabo_Veronika_Rita_2020_2021_1.pdf] Szöveg
Szabo_Veronika_Rita_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (5MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ430353; Budapest; Bibliogr.: fol 43-44.; Gb. tanszéki jel; Kekszgyártás; Gluténmentes élelmiszerek; Ehető virágok; Zabkeksz; Beltartalmi vizsgálat; Antioxidánsok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 06 Nov 2023 09:16
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1827
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése