Szabó, Veronika Rita (2020) Gluténmentes keksz minták antioxidáns kapacitásának növelése ehető virágszirom kivonatokkal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szabo_Veronika_Rita_2020_2021_1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szabo_Veronika_Rita_2020_2021_1.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (5MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ430353; Budapest; Bibliogr.: fol 43-44.; Gb. tanszéki jel; Kekszgyártás; Gluténmentes élelmiszerek; Ehető virágok; Zabkeksz; Beltartalmi vizsgálat; Antioxidánsok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 09:16 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1827 |