MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Gluténmentes keksz fejlesztése hajdinalisztből, rezisztens keményítő felhasználásával, a glikémiás index csökkentése érdekében

Varga, Dzsenifer Brigitta (2014) Gluténmentes keksz fejlesztése hajdinalisztből, rezisztens keményítő felhasználásával, a glikémiás index csökkentése érdekében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Varga_Dzsenifer_Brigitta.pdf] Szöveg
Varga_Dzsenifer_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (740kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370838; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 31-32.; Gb. tanszéki jel; Gluténmentes élelmiszerek; Kekszgyártás; Hajdina liszt;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 06 Nov 2023 09:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1826
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése