Varga, Dzsenifer Brigitta (2014) Gluténmentes keksz fejlesztése hajdinalisztből, rezisztens keményítő felhasználásával, a glikémiás index csökkentése érdekében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegVarga_Dzsenifer_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (740kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370838; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 31-32.; Gb. tanszéki jel; Gluténmentes élelmiszerek; Kekszgyártás; Hajdina liszt; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2014 |
| Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 09:14 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1826 |


