MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Gluténmentes gofri receptúra fejlesztése és vizsgálata

Franczva, Tamás (2014) Gluténmentes gofri receptúra fejlesztése és vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Franczva_Tamas.pdf] Szöveg
Franczva_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369760; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: 48-49.; Gluténmentes élelmiszerek; Tésztaipari technológia; Gofri; Viszkozitás mérés; Érzékszervi vizsgálat; Amarant liszt; Búzaliszt;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 06 Nov 2023 09:07
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Elek, Odett
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1825
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése