Franczva, Tamás (2014) Gluténmentes gofri receptúra fejlesztése és vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Franczva_Tamas.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Franczva_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369760; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: 48-49.; Gluténmentes élelmiszerek; Tésztaipari technológia; Gofri; Viszkozitás mérés; Érzékszervi vizsgálat; Amarant liszt; Búzaliszt; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 09:07 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Elek, Odett - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1825 |