Völgyi, Tamás (2020) Gin előállításának lehetőségei különböző technológiákkal. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegVolgyi_Tamas_P5.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ412686; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 40-42.; Sör. tanszéki jel; Italtechnológia; Gin; Borókafélék; Gázkromatográfia-tömegspektroszkópia; Termékfejlesztés; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 08:27 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1815 |


