Takács, Gabriella (2014) Gesztenyeliszt alapú desszertkrémek kifejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Takacs_Gabriella.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Takacs_Gabriella.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370969; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 35-36.; Gb. tanszéki jel; Gesztenyeliszt; Krémek; Édesipari technológia; Gesztenyés készítmények; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 08:24 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1813 |