MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Gesztenyeliszt alapú desszertkrémek kifejlesztése

Takács, Gabriella (2014) Gesztenyeliszt alapú desszertkrémek kifejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Takacs_Gabriella.pdf] Szöveg
Takacs_Gabriella.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370969; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 35-36.; Gb. tanszéki jel; Gesztenyeliszt; Krémek; Édesipari technológia; Gesztenyés készítmények;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 06 Nov 2023 08:24
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1813
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése