Kerek, Máté (2013) Fűszerpaprika-őrlemények beltartalmi értékeit befolyásoló tényezők. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kerek_Mate.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kerek_Mate.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ392786; Budapest; Kertészmérnök BSc; Bibliogr.: p. 46-50.; Zö. tanszéki jel; Fűszerpaprika; Fűszerpaprika-őrlemény; Fűszerpaprika termesztése; Beltartalmi vizsgálat; Utóérés; Szárítási paraméterek; Tárolási körülmények; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 13:56 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Slezák, Katalin - - Konzulens Ugróczi-Nagy, Kitti - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1763 |