Tóth, Adrienn (2012) Fűszerpaprika minőségének alakulása a fagyasztva szárítás (liofilezés) hatására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Toth_Adrienn.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Toth_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326682; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 64-66.; Ht. tanszéki jel; Fűszerpaprika; Fűszerpaprika-őrlemény; Tartósítás. liofilezés; Szárítás-technológia; Szárítás; Hőkezelés; Minőségvizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 13:54 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Polyákné, Fehér Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1757 |