MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fűszerpaprika minőségének alakulása a fagyasztva szárítás (liofilezés) hatására

Tóth, Adrienn (2012) Fűszerpaprika minőségének alakulása a fagyasztva szárítás (liofilezés) hatására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Toth_Adrienn.pdf] Szöveg
Toth_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326682; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 64-66.; Ht. tanszéki jel; Fűszerpaprika; Fűszerpaprika-őrlemény; Tartósítás. liofilezés; Szárítás-technológia; Szárítás; Hőkezelés; Minőségvizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 13:54
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Polyákné, Fehér Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1757
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése