Képes, Veronika (2018) Fűszerkivonatok egyes aktív komponenseinek kimutathatósága érzékszervi módszerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegKepes_Veronika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ389226; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 39-41.; Ht. tanszéki jel; Fűszerkivonat; Antioxidáns kapacitás; Antimikrobás hatás; Lipidoxidáció; Színmérés; Mikrobiológiai vizsgálat; Csirkehús; Elektronikus orr; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 13:50 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - - Khabat, Noori Hussein - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1754 |


