MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fűszerkivonatok aktív komponenseinek és a nagy hidrosztatikus nyomás kombinálásának lehetősége csirkehús esetében

Varró, Adrienn (2020) Fűszerkivonatok aktív komponenseinek és a nagy hidrosztatikus nyomás kombinálásának lehetősége csirkehús esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető
Kulcsszavak: ENTZ407731; Budapest; Élelmiszermérnök BSc, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-42.; Ht. tanszéki jel; Élelmiszerbiztonság; Csirkehús; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Tartósítás. nyomás; Fűszerkivonat; Elektronikus orr;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 13:49
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1753
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése