Varró, Adrienn (2020) Fűszerkivonatok aktív komponenseinek és a nagy hidrosztatikus nyomás kombinálásának lehetősége csirkehús esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető |
Kulcsszavak: | ENTZ407731; Budapest; Élelmiszermérnök BSc, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-42.; Ht. tanszéki jel; Élelmiszerbiztonság; Csirkehús; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Tartósítás. nyomás; Fűszerkivonat; Elektronikus orr; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 13:49 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1753 |