Dobos, Gabriella (2015) Fűszerezett sertéshús érzékszervi tulajdonságainak műszeres vizsgálata kombinált tartósítási eljárások (sous-vide és nagy hidrosztatikus nyomás) alkalmazása esetén és a hűtve tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Dobos_Gabriella.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Dobos_Gabriella.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369752; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 45-48.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sous vide technológia; Húsminőség; Elektronikus orr; Sertéshús; Kakukkfű; Színmérés; pH-érték; Hűtőipari technológia; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 13:48 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1751 |