MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fűszeres szirupok és szörpök termékfejlesztése

Adorján, Aliz (2015) Fűszeres szirupok és szörpök termékfejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Adorjan_Aliz.pdf] Szöveg
Adorjan_Aliz.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370570; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 38-39.; Gb. tanszéki jel; Izocukor; Üdítőitalipari technológia; Szörpök; Gyömbérfélék családja; Borsmenta; Tartósítószerek; Mikrobiológiai vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 13:48
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1749
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése