Adorján, Aliz (2015) Fűszeres szirupok és szörpök termékfejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Adorjan_Aliz.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Adorjan_Aliz.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370570; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 38-39.; Gb. tanszéki jel; Izocukor; Üdítőitalipari technológia; Szörpök; Gyömbérfélék családja; Borsmenta; Tartósítószerek; Mikrobiológiai vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 13:48 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1749 |