MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fűszeres mascarponéval töltött csokoládé desszert érzékszervi vizsgálata

Pálócziné Furulyás, Diána (2012) Fűszeres mascarponéval töltött csokoládé desszert érzékszervi vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Furulyas_Diana.pdf] Szöveg
Furulyas_Diana.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326696; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 33-34.; Gb. tanszéki jel; Csokoládégyártás; Bonbon; Töltött csokoládék; Érzékszervi vizsgálat; Tejcsokoládé;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 13:47
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1747
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése