MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fürjtojással dúsított durum bázisú száraztészta minták fizikai-, kémiai-, mikrobiológiai- jellemzőinek nyomon követése konyhatechnológiai feldolgozás során

Somogyi, Nikolett (2018) Fürjtojással dúsított durum bázisú száraztészta minták fizikai-, kémiai-, mikrobiológiai- jellemzőinek nyomon követése konyhatechnológiai feldolgozás során. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Somogyi_Nikolett.pdf] Szöveg
Somogyi_Nikolett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389783; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, alkalmazott biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. [38-43.]; Mb. tanszéki jel; Gb. tanszéki jel; Durumbúzaliszt; Száraztészták; Tésztaipari technológia; Fürjtojás; Élelmiszerbiztonság; Beltartalmi vizsgálat; Mikrobiológiai kockázat; Mikrobiológiai vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 13:46
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
-
-
Konzulens
Kiskó, Gabriella
-
-
Konzulens
Sipos, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1742
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése