MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Frissen préselt narancslében bekövetkező változások nyomon követése a nagy hidrosztatikus nyomású technológia paramétereinek hatására

Herczeg, Csilla (2016) Frissen préselt narancslében bekövetkező változások nyomon követése a nagy hidrosztatikus nyomású technológia paramétereinek hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Heczeg_Csilla.pdf] Szöveg
Heczeg_Csilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382891; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 31-32.; Ht. tanszéki jel; Narancslé; Gyümölcslégyártás; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 13:35
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Tóth, Adrienn
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1724
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése