Herczeg, Csilla (2016) Frissen préselt narancslében bekövetkező változások nyomon követése a nagy hidrosztatikus nyomású technológia paramétereinek hatására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Heczeg_Csilla.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Heczeg_Csilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ382891; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 31-32.; Ht. tanszéki jel; Narancslé; Gyümölcslégyártás; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 13:35 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Tóth, Adrienn - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1724 |