MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Friss vadhús nagy hidrosztatikai nyomáskezelése az eltarthatósági idő növelése céljából

Véseiné Tóth, Ágnes (2015) Friss vadhús nagy hidrosztatikai nyomáskezelése az eltarthatósági idő növelése céljából. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Veseine_Toth_Agnes.pdf] Szöveg
Veseine_Toth_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370095; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 51-54.; Ht. tanszéki jel; Vadhús; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Eltarthatóság; Módosított atmoszférás csomagolás; Vákuum-csomagolás; Mikrobiológiai vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 13:34
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1721
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése