Agócs, János (2017) Friss szilvából és aszeptikus szilvavelőből történő pálinkafőzés minőségi és gazdaságossági elemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegAgocs_Janos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ373654; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 60.; Élip. tanszéki jel; Sör. tanszéki jel; Pálinkafőzés; Szilvapálinka; Aszeptikus technológia; Gyümölcsvelő; Szeszipari technológia; Költségvetés; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2017 |
| Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 13:30 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bogóné Tóth, Zsuzsánna - - Konzulens Kun, Szilárd - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1719 |


