Pósa, Enikő (2015) Friss sertés- és vaddisznóhúsok nagy hidrosztatikai nyomáskezelése, a fehérjék változásainak nyomonkövetése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Posa_Eniko.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Posa_Eniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370444; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 54-59.; Mb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Sertéshús; Vadhús; Húsipari technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Vákuum-csomagolás; Húsfehérje; Húsérlelés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 13:28 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - Konzulens Csehi, Barbara - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1717 |