Bozsók, Bettina (2016) Friss málna tárolhatóságának javítása ózon alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegBozsok_Bettina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ381890; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Árukezelési technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 38-40.; ÁÉ. tanszéki jel; Málna; Tárolhatóság; Ózon; Tartósítóipari technológiák; Penészképződés; Állományvizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 13:28 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hitka, Géza - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1715 |


