Somorai, Lilla (2012) Friss húsok eltarthatóságának növelése nagy hidrosztatikai nyomás alkalmazásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegSomorai_Lilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ326724; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: állatitermék-technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 49-50.; Ht. tanszéki jel; Húsipari technológia; Húsérlelés; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Húskészítmények tartósítása; Csirkehús; Marhahús; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 13:27 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Friedrich, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1714 |


