Gerencsér, Flóra (2015) Friss halhúsok nagy hidrosztatikai nyomáskezelése, a fehérjék változásainak nyomonkövetése gélelektroforézissel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gerencser_Flora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gerencser_Flora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370086; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 49-51.; Ht. tanszéki jel; Halhús; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Gél-elektroforézis; Ponty; Harcsa; Lazac; Mikrobiológiai vizsgálat; Fehérjevizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 13:27 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - Konzulens Csehi, Barbara - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1713 |