Lukács, Gergő (2017) A főzővíz és főzési módszer hatása a kávéital beltartalmi jellemzőire. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Lukacs_Gergo.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Lukacs_Gergo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ373496; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, környezetgazdálkodás szakirány; Bibliogr.: p. 47.; Ké. tanszéki jel; ÁÉ. tanszéki jel; Kávé; Kávéfeldolgozás; Vízkémia; NIR/NIT spektroszkópia; Beltartalmi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 13:24 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Gere, Attila - - Konzulens Radványi, Dalma - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1707 |