Kruppa, Viktória (2018) Főtt tojás gyártásának karbonlábnyom elemzése különböző tartásból származó tojások esetén. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2023.12.13.) |
Kulcsszavak: | ENTZ389733; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszergazdasági termékkezelés és logisztika specializáció; Bibliogr.: p. [42-44.]; Élip. tanszéki jel; Főtt tojás; Életciklus-elemzés; Tojáskészítmények; Tojástermelés; Vákuum-csomagolás; Karbonlábnyom; Üvegházhatású gázok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 13:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bogóné Tóth, Zsuzsánna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1703 |