MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Főtt tojás gyártásának karbonlábnyom elemzése különböző tartásból származó tojások esetén

Kruppa, Viktória (2018) Főtt tojás gyártásának karbonlábnyom elemzése különböző tartásból származó tojások esetén. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2023.12.13.)
Kulcsszavak: ENTZ389733; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszergazdasági termékkezelés és logisztika specializáció; Bibliogr.: p. [42-44.]; Élip. tanszéki jel; Főtt tojás; Életciklus-elemzés; Tojáskészítmények; Tojástermelés; Vákuum-csomagolás; Karbonlábnyom; Üvegházhatású gázok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 13:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bogóné Tóth, Zsuzsánna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1703
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése