MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Forró csokoládék érzékszervi jellemzőinek összehasonlító értékelése

Rácz, István (2012) Forró csokoládék érzékszervi jellemzőinek összehasonlító értékelése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Racz_Istvan.pdf] Szöveg
Racz_Istvan.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334021; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 31-33.; Gb. tanszéki jel; Forró csokoládé; Csokoládégyártás; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 13:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1692
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése