MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Forgalomban lévő kézműves és nagyüzemi sörök összetételének összehasonlító vizsgálata

Korozs, Gerda (2015) Forgalomban lévő kézműves és nagyüzemi sörök összetételének összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Korozs_Gerda.pdf] Szöveg
Korozs_Gerda.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369894; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: 41-42.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Kézműves sörök; Aromaanyagok; Analitikai vizsgálatok; Gázkromatográfia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 13:11
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1690
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése