Korozs, Gerda (2015) Forgalomban lévő kézműves és nagyüzemi sörök összetételének összehasonlító vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Korozs_Gerda.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Korozs_Gerda.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369894; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: 41-42.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Kézműves sörök; Aromaanyagok; Analitikai vizsgálatok; Gázkromatográfia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 13:11 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1690 |