Repka, Péter György (2020) Folyékony nitrogénnel fagyasztott, tojást tartalmazó gyümölcsfagylalt fizikai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Repka_Peter_Gyorgy.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Repka_Peter_Gyorgy.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ427174; Budapest; Bibliogr.: p.46-48.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; Gyümölcskészítmények; Folyékony nitrogén; Tartósítás. hűtés, fagyasztás; Krioprezerváció; Tojáslé; Reológiai vizsgálatok; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 12:54 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla - - Konzulens Hidas, Karina Ilona - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1683 |