MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fűszerpaprika őrlemény érzékszervi minősítésének lehetőségei

Murnyák, Stefánia (2019) Fűszerpaprika őrlemény érzékszervi minősítésének lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Hozzáférési nyilatkozat hiányában a dolgozat nem elérhető
Kulcsszavak: ENTZ411693; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. [50-54.]; ÁÉ. tanszéki jel; Fűszerpaprika-őrlemény; Érzékszervi vizsgálat; Szegedi paprika; Kalocsai paprika; Eredetjelzés; Profilanalízis;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 10:51
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kókai, Zoltán
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1660
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése