Murnyák, Stefánia (2019) Fűszerpaprika őrlemény érzékszervi minősítésének lehetőségei. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Hozzáférési nyilatkozat hiányában a dolgozat nem elérhető |
Kulcsszavak: | ENTZ411693; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. [50-54.]; ÁÉ. tanszéki jel; Fűszerpaprika-őrlemény; Érzékszervi vizsgálat; Szegedi paprika; Kalocsai paprika; Eredetjelzés; Profilanalízis; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 10:51 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kókai, Zoltán - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1660 |