Csikós, Flóra Zsuzsanna (2018) Fűszernövények hatóanyagainak kimutathatósági határának meghatározása csirkehúsnál érzékszervi vizsgálati módszerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegCsikos_Flora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ389157; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [43-46.]; Ht. tanszéki jel; Húsipari technológia; Csirkehús; Eltarthatóság; Elektronikus orr; Sous vide technológia; Illóolajok; Fűszernövények; Hatóanyagok; Antimikrobás hatás; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 10:44 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - - Khabat, Noori Hussein - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1656 |


