MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fűszernövények hatóanyagainak kimutathatósági határának meghatározása csirkehúsnál érzékszervi vizsgálati módszerekkel

Csikós, Flóra Zsuzsanna (2018) Fűszernövények hatóanyagainak kimutathatósági határának meghatározása csirkehúsnál érzékszervi vizsgálati módszerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Csikos_Flora.pdf] Szöveg
Csikos_Flora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389157; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [43-46.]; Ht. tanszéki jel; Húsipari technológia; Csirkehús; Eltarthatóság; Elektronikus orr; Sous vide technológia; Illóolajok; Fűszernövények; Hatóanyagok; Antimikrobás hatás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 10:44
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
-
Khabat, Noori Hussein
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1656
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése