Tóth, Zoltán (2019) Fűszernövények aktív komponenseinek és a nagy hidrosztatikus nyomás kombinálásának lehetőségei csirkehús esetén. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Toth_Zoltan.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Toth_Zoltan.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391833; Budapest; Élelmiszermérnők (MSC), Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 37-41.; Ht. tanszéki jel; Csirkehús; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Aromaanyagok; Antimikrobás hatás; Elektronikus orr; Tápanyagtartalom; Fűszernövények; Mikrobiológiai vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 10:43 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1655 |