MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fűszerkivonatok egyes aktív komponenseinek kimutathatósága érzékszervi módszerekkel

Képes, Veronika (2018) Fűszerkivonatok egyes aktív komponenseinek kimutathatósága érzékszervi módszerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kepes_Veronika.pdf] Szöveg
Kepes_Veronika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389226; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 39-41.; Ht. tanszéki jel; Fűszerkivonat; Antioxidáns kapacitás; Antimikrobás hatás; Lipidoxidáció; Színmérés; Mikrobiológiai vizsgálat; Csirkehús; Elektronikus orr;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 10:41
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
Kapcsolódó név
Khabat, Noori Hussein
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1654
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése