Képes, Veronika (2018) Fűszerkivonatok egyes aktív komponenseinek kimutathatósága érzékszervi módszerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kepes_Veronika.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kepes_Veronika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389226; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 39-41.; Ht. tanszéki jel; Fűszerkivonat; Antioxidáns kapacitás; Antimikrobás hatás; Lipidoxidáció; Színmérés; Mikrobiológiai vizsgálat; Csirkehús; Elektronikus orr; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 10:41 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - Kapcsolódó név Khabat, Noori Hussein - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1654 |