Bácsfalvi, Anna Lavínia (2018) Fűszerkivonat hatóanyag (allil-izotiocianát) és nagy hidrosztatikus nyomású kezelés kombinált alkalmazásának hatása darált csirkehús minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegBacsfalvi_Anna_Lavinia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ390109; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 43-47.; Ht. tanszéki jel; Csirkehús; Darálthús; Húsminőség; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Elektronikus orr; Fűszerkivonat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 10:36 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1652 |


