MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fűszeres-mézes krémmel töltött desszert gyártástechnológiája

Kalla, Krisztina (2015) Fűszeres-mézes krémmel töltött desszert gyártástechnológiája. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kalla_Krisztina.pdf] Szöveg
Kalla_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370576; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 52-55.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Csokoládés desszertek; Töltött csokoládék; Fahéj; Gyömbérfélék családja; Szegfűszeg; Méz alapú termékek; Zsírtartalom; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 10:34
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1650
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése