Kalla, Krisztina (2015) Fűszeres-mézes krémmel töltött desszert gyártástechnológiája. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kalla_Krisztina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kalla_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370576; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édes- és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 52-55.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Csokoládés desszertek; Töltött csokoládék; Fahéj; Gyömbérfélék családja; Szegfűszeg; Méz alapú termékek; Zsírtartalom; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 10:34 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1650 |