Lukács, Brigitta (2020) Frukto-oligoszacharidot (FOS) tartalmazó fánk töltelék előállítása és reológiai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegLukacs_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ426350; Budapest; Bibliogr.: p.52-55.; Kot. tanszéki jel; Édesipari technológia; Frukto-oligoszacharidok; Inulin; Lekvár; Meggy; Fánk; Töltelékárúk; Érzékszervi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 10:12 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1630 |


