MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Frukto-oligoszacharidot (FOS) tartalmazó fánk töltelék előállítása és reológiai vizsgálata

Lukács, Brigitta (2020) Frukto-oligoszacharidot (FOS) tartalmazó fánk töltelék előállítása és reológiai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Lukacs_Brigitta.pdf] Szöveg
Lukacs_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ426350; Budapest; Bibliogr.: p.52-55.; Kot. tanszéki jel; Édesipari technológia; Frukto-oligoszacharidok; Inulin; Lekvár; Meggy; Fánk; Töltelékárúk; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 10:12
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1630
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése